FLAT_1

Location: Uzhhorod
Year: 2021
Architects:
Volodymyr Pavlyshyn
Andrij Opalenik
(C) MOKFORM ARCHITECTS

 Основним композиційним мотивом цього помешкання стало розмаїття об’ємів всередині жилого простору та органічне зонування за допомогою освітлення, колористики та матеріалів. Ми мали на меті реалізувати проект таким чином, щоб поєднати функціональність простору із відбитком особистості замовника-музиканта. 

  Незвичайна геометрія приміщення підкреслена освітленням - великі вікна та приховані джерела штучного світла. Контраст світлих та темних зон, поєднання дерева, металу та бетону створює враження суб-об’ємності, модульності інтер’єру. 

  Бінарна опозиція м’якості та чіткості, відпочинку та екшену пронизує весь дизайн інтер’єру житла: футуристичні металеві елементи, бетонні текстури, дерев’яна підлога. Власник оселі - холостяк і живе активним соціальним життям, тож для дружніх зборів у квартирі присутні відповідні зони. Кухня із великим столом, за яким можна зібратися великою компанією, переходить у студію-вітальню із Playstation, створюючи ідеальний простір для соціальних інтеракцій, з одного боку. І мінімалістична спальня, родзинкою якої є домашній кінозал із проектором - як осередок спокою, з іншого боку.

Next Projects